Fri fragt på alle ordrer over 699,-

Returnering

Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret. Bemærk, at du kun kan returnere produkter, du har købt via webshoppen.

Uden at det berører din lovbestemte fortrydelsesret (se nedenfor), kan du returnere produkter op til tredive (30) dage efter modtagelse af din ordre. Bestil din returfragt via knappen ovenover. Kontakt vores kundeservice, hvis du er i tvivl.

Returnering accepteres forudsat at produktet er i sin oprindelige tilstand, og ikke er vasket og at alle mærker stadig er fastgjort og aldrig har været i brug på nogen måder. Af hygiejne- og sundhedsmæssige hensyn accepterer vi ikke returnering af åbnede kosmetiske produkter og undertøj.

Som kunde afholder du selv omkostninger forbundet med returnering. Bestiller du ikke fragt gennem vores returportal, skal du blot være obs på, at pakken skal være forsikret og skal sendes med omdeling til vores adresse. Vi afhenter ikke pakker, som sendes uden omdeling og dækker ligeledes ikke, hvis pakken forsvinder og er sendt uden forsikring.

Så snart din returnering når frem til vores lager, og er blevet behandlet af os, refunderer vi beløbet medmindre der kun ønskes ombytning til anden størrelse. Returneringsprocessen kan tage op til to (2) uger fra det tidspunkt, du sender din vare retur. Når vi har behandlet din returnering, modtager du en e-mail med en kreditnota, hvis du ønsker penge refunderet. Du vil derefter modtage din refundering inden for to (2) til fem (5) hverdage.

Vi tilbyder ombytning af returnerede varer, hvis din ønskede varer er på lager i den størrelse du ønsker ny vare i. Hvis du ønsker at købe en ny vare, skal du afgive en ny ordre.

Alle tilbagebetalinger foretages med samme betalingsmetode, som du brugte ved køb af produktet. Hvis du har betalt med faktura, kan det være nødvendigt, at din betalingsudbyder kontakter dig for at refundere beløbet. Vi refunderer alle betalinger, vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (med undtagelse af ekstraomkostninger som følge af dit valg af en anden type levering end den standard leveringsmetode, vi tilbyder). Refunderinger omfatter ikke eventuelle betalte told- og importafgifter samt dit potentielle bidrag til vores bæredygtighedstiltag (klimagebyr).

Du har ret til at fortryde et køb hos os inden for 14 dage. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden tredjepart end fragtselskabet, som du har angivet, erhverver fysisk besiddelse af de varer, du har købt.

For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du give os besked om din beslutning om at fortryde denne kontrakt med en klar skriftlig erklæring. Kontakt os her.

For at overholde fortrydelsesfristen skal du sender din meddelelse om brug af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet herudover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet, ikke vil kunne få noget retur af købsbeløbet. Det er op til DesignByGrundahl.dk at vurdere varens stand, når en sådan returforsendelse ankommer.

Altså, når du returnerer en vare, så skal denne være i original forpakning og i ubrugt stand, samt være som da du modtog varen.

Tak for din tilmelding!

Her er din rabatkode, som giver -15% rabat på din første ordre

VELKOMMEN15!