Fri fragt på alle ordrer over 699,-

FAQ

Vi bestræber os altid på at levere din pakke så hurtigt og effektivt som muligt.

Den estimerede leveringstid gælder fra det øjeblik pakken sendes fra os, og den afhænger af valget af distributør og metode. Ved meget store pakker kan længere behandlingstid forekomme. Så snart din pakke er blevet afsendt modtager du en ordrebekræftelse og kvittering på mail.

Alle vores pakker sendes fra vores lager i Danmark.

LEVERINGSOVERSIGT

GLS – Valgfri pakkeshop:

– 1-2 hverdage


– Pris: Fri fragt hvis din ordre overstiger 699 kr. Ellers koster det 59 kr.

– Du modtager en mail/sms med instruktioner når pakken leveres.

– Du skal fremvise gyldigt legitimation ved afhentning af pakken.

GLS – Hjemmelevering:

– 1-2 hverdage

– Pris: 69 kr. hvis din ordre overstiger 499 kr. Ellers koster det 89 kr.

– Fragten refunderes ikke. 

– Du modtager en mail/sms med instruktioner når pakken leveres.

GLS – Arbejdsadresse:

– 1-2 hverdage

– Pris: Fri fragt hvis din ordre overstiger 699 kr. Ellers koster det 69 kr.

– Pakken leveres til din arbejdsplads.

– Du modtager en mail/sms når pakken leveres.

 

OBS! Hvis du returnerer en vare, skal samtlige varer befinde sig i originalemballagen og i originaltilstand. Pak produkterne med omhu i den genlukkelige Design by Grundahl-pakke, som den blev leveret i.

Retur efter valgt leveringsmetode:

Instrukser for returnering med GLS gennem vores returportal:

  1. Sæt returlabel udenpå pakken.
  2. Indlever pakken hos nærmeste pakkeshop.
  3. Be’ altid om at få en kvittering på indleveringen, så din pakke er forsikret. OBS! Tænk på at hvis du ikke bruger vores returportal til at købe returfragt, så har du selv ansvar for, at de returnerede varer ankommer til vores lager og at de sendes med omdeling til vores adresse. 

Fandt du stadig ikke det rette svar? Lad os hjælpe dig!

Send os en email
Vi svarer normalt indenfor 2 hverdage

Returneringsprocessen kan tage op til 14 dage inden refunderingen.

Dag 0: Returpakken bliver afleveret.

Dag 1-7: Returpakken kommer til distributørens sorteringsdepot. Pakkesporingen kan stoppe her for visse distributører.

Dag 9-14: Returpakken ankommer til vores lager og bliver behandlet.

Dag 14: Refunderingen gennemføres og returkvitteringen sendes via email.

Det tager normalt mellem 2-5 bankdage før beløbet er synligt på din konto. I yderst sjældne tilfælde kan det tage op til 10 bankdage, det kommer helt an på betalingsmetoden og din bank.

 Fandt du stadig ikke det rette svar? Lad os hjælpe dig!

Send os en email

Vi er kede af at høre, at du har oplevet en fejl på en af dine varer.

Dit køb omfattes af købeloven. Det betyder, at du kan få en defekt vare byttet, repareret, eller en prisreduktion baseret på fejlens omfang.
Reklamationsretten dækker produktionsfejl, og omfatter dermed ikke slitage eller fejl der er opstået som følge af forkert behandling af produktet.

Du har ret til at reklamere en vare inden for 2 år fra den dag du har modtaget produktet. Du skal reklamere varen inden for ”rimelig tid” fra det tidspunkt du opdager fejlen på. Vi anbefaler at du reklamerer snarest muligt og ikke senere end 2 måneder efter du har opdaget fejlen. Vi anbefaler også at du ikke anvender produktet mens vi behandler din reklamation.

For at kunne behandle din reklamation, behøver vi følgende information i en e-mail:

  1. Kort og tydelig beskrivelse af hvordan fejlen er opstået.
    2.Hvilken dato du opdagede fejlen.
    3. Tydelige billeder af fejlen samt af produktet i sin helhed, forfra og bagfra. Hvis du reklamerer sko, skal vi også bede om billeder af ydersålerne.
    4. Send informationen i en mail til adresse hos Design by Grundahl.

Når vi har modtaget din henvendelse, behandler vi din reklamation hurtigst muligt og vender tilbage til dig.

Læs mere i vores salgs- og leveringsbetingelser.

Fandt du stadig ikke det rette svar? Lad os hjælpe dig!

Send os en email

Øverst på formularen

Vi svarer normalt indenfor 2 hverdage

Hos Designbygrundahl.dk har du altid 30 dages returret fra den dag du modtager pakken.

Fandt du stadig ikke det rette svar? Lad os hjælpe dig!

Send os en email

Vi svarer normalt indenfor 2 hverdage

Siden starten af Design by Grundahl har vi arbejdet med bæredygtighed, specielt i forhold til at forstå indvirkningen af vores drift og samarbejde med vores direkte partnere for at måle vores miljømæssige- og social fodaftryk. Når vi arbejder med bæredygtighed, fokuserer vi på 4 kategorier: Vores partnere, vores bygninger, mennesker og vores udvalg.

Begrebet “bæredygtighed” kan være misvisende for vores forbrugere, især når det ikke er forklaret. Dette da bæredygtighed er et meget komplekst emne der involverer alle aspekter af vores drift og strategi. Vi ønsker aldrig at være misvisende i vores kommunikation, til vores kunder eller interessenter. Det er vigtigt at vi kan tale åbent om vores bæredygtighed og anerkender at det er et komplekst emne hvor vi stadig har meget at lære. Vi er nødsaget til at samarbejde, dele idéer samt lære for at blive bedre.


Med vores nye bæredygtigheds strategi fokuserer vi på at udnytte vores position til at inspirere og drive innovation, både internt og eksternt. For at gøre dette, har vi tilsluttet os Sustainable Apparel Coalition (SAC) og vi arbejder nu på at få vores mærker med på denne platform. Dette vil hjælpe os med at spore mere data på en universel måde for at sikre mere gennemsigtighed og sporbarhed i vores forsyningskæde og arbejde på vores bæredygtigheds Corp Journey.

Ved at udfordre os selv og vores partnere, sigter vi efter at inspirere den ændring som vi ønsker at se i verden. Vi vil løbende få udformet en detaljeret information omkring bæredygtighed hos Design by Grundahl hvert år. Denne vil være tilgængelig ved henvendelse til Design by Grundahl.

 

Bæredygtighed

Bæredygtighed står utrolig højt på prioritetsskalaen hos Design by Grundahl, og berører stort set hele vores udvalg af vores produkter, som skal opfylde Design by Grundahls bæredygtighedskriterier.

Design by Grundahls bæredygtighedskriterier er en række retningslinjer, anbefalinger og ressourcer, som har til formål at hjælpe mærkerne med at omdanne deres produktionsmønstre i en mere ansvarlig retning, alt imens kunderne tilbydes en kategori af produkter der har en lav indvirkning på miljøet og mennesker.

Fra SS22 er bæredygtighedskriterierne for tekstiler blevet opdateret med strengere betingelser. For tekstiler betyder dette, at alle produkter er i overensstemmelse med miljømæssige, sociale og kemiske krav.

Vi sigter efter at gøre bæredygtige valg nemmere for vores kunder igennem gennemsigtighed og teknologi. Opbygning af det største nordiske bæredygtighedsudvalg baseret på akkrediterede certificeringer og industristandarder.

Vores mål

2022-2023 vil vi anslå at nå en andel på 25% af bæredygtige beklædningsprodukter på tværs af det samlede produktsortiment

Hvordan kommer vi dertil…

Bæredygtig mode

Vi vil gøre det nemmere for vores kunder at handle efter deres værdier, og dermed bliver bæredygtighed hurtigt en vigtig faktor for vores kunder.

 

Med vores bæredygtigheds-kategori fremhæver vi mærker og produkter, der har en positiv indvirkning på arbejdere, lokalsamfund, QA, transport, leverandørstyring, levering og miljøet som helhed. Det betyder, at alle styles i vores udvalg/sortiment, er lavet af mere end 50 % organiske, genbrugte eller lavt miljøpåvirkende materialer og/eller akkrediteret af internationalt anerkendte certificeringer. Dette vil være et target i sig selv indenfor en kort tidsfaktor.

Dyrevelfærd og miljøpolitik

Som sælgere af animalske produkter har vi et ansvar for at opretholde dyrevelfærd i vores forsyningskæde. Siden starten af Design by Grundahl har vi erklæret os fri for pels i samarbejde med danske dyrerettighedsorganisationer. Design by Grundahl tillader ikke brug af pels, fjer eller skind af slange, krokodille, alligator eller nogen art, der er specificeret på IUCNs røde liste over truede arter i nogen af vores produkter. Vi foretager en årlig opfølgning på vores direkte miljøpåvirkning og har igangsat kortlægning og måling af indirekte påvirkninger.

Politik for rimelig brug

Som led i vores bestræbelser på at føre forandringen mod en mere ansvarlig branche har vi taget et opgør med unødvendige afkast. Siden starten introducer Design by Grundahl Fair Use-politikken til vores vilkår og betingelser som en måde at eliminere unødvendige returneringer og etablere mere bæredygtig forretningspraksis. Returnering er en integreret del af shopping online, og vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for vores kunder at returnere. Fair Use hjælper os dog med at have en gennemsigtig og ærlig dialog med vores kunder, der gentagne gange udnytter vores høje serviceniveau.

Det er meningen, at Design by Grundahls bæredygtighedskriterier skal opdateres hvert år med strengere krav.

Tak for din tilmelding!

Her er din rabatkode, som giver -15% rabat på din første ordre

VELKOMMEN15!