Fri fragt på alle ordrer over 699,-

Om Design by Grundahl

Design by Grundahl er skabt på baggrund af det kæmpe stigende behov for stilren mode og er samtidig det hotteste online-mærke at bære. Vi skaber mode, sammen med dig. Vi går efter at skabe det bedste fra hele verdenen et sted, hvor du meget let og elegant kan købe lige hvad du ønsker og mener passer dig perfekt, og samtidig ved at det er tidens trend lige nu – uanset valget på vores hjemmeside.

Vi vil være en af de største mode og e-handelsforretninger indenfor kort tid, hvor vi startede vores lange rejse i Danmark og bredere det ud i det meste af Europa indenfor kort tid.

Hos Design by Grundahl finder du branchens mest engagerede og talentfulde medarbejdere, med lang ekspertise indenfor fashion. Vi startede i år 2021 og bliver båret af nogen af verdens hotteste influencere og kendisser. Én af dem er ansat hos os, og det er Anne-Sofie Grundhal Krab, som vandt årets Paridise Hotel sæsonen 2021. Det var første gang en pige vandt konkurrencen siden år 2005, og hun ved hvad fashion er.

Vores politik er, at kunden skal behandles som enten en dronning eller konger. Og vi vil gøre det bedste hver eneste dag, for at opfylde disse høje krav vi sætter til os selv. Dette, så du som kunde kan spejle dig i velvære, sidste nye styles og altid være sikker på, at du køber på det bedste fashion sted på nettet.

Følg os her, og du vil altid være opdateret med alt indenfor det sidste nye da vi får nye styles til, hele tiden.

De bedste kærlige hilsner

Design by Grundahl

Tak for din tilmelding!

Her er din rabatkode, som giver -15% rabat på din første ordre

VELKOMMEN15!