Fri fragt på alle ordrer over 699,-

Handelsbetingelser for DesignbyGrundahl.com

 1. GENERELT

1.1. DesignbyGrundahl.com er et websted, der drives af DesignbyGrundahl.com, (herefter kaldet “DESIGNBYGRUNDAHL.COM”, “os” eller “vi”), en virksomhed registreret i Danmark under registreringsnummer 42996041 og beliggende på adressen Rosenbakken 26, 6100 Haderslev, Danmark.

1.2. DESIGNBYGRUNDAHL.COM kan kontaktes her for ethvert spørgsmål vedrørende disse vilkår og betingelser og forhold i forbindelse med ordrer og køb.

1.3. Disse vilkår og betingelser regulerer salgsbetingelserne for alle ordrer afgivet af kunde(r), (herefter kaldet “du” eller “kunden”), på domænet DesignbyGrundahl.com, alle underdomæner, mobilwebsteder eller mobilapplikationen fra det øjeblik, du afgiver en ordre, til betaling og levering. Ved at bestille et produkt accepterer du at være juridisk bundet af disse vilkår og betingelser.

Sørg for, at du har læst og forstået dem, før du afgiver en ordre.

Kunden og DESIGNBYGRUNDAHL.COM benævnes herefter samlet “parterne”.

1.4. DESIGNBYGRUNDAHL.COM forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår og betingelser fra tid til anden. Den nye version vil ikke være med tilbagevirkende kraft, og parterne er kun bundet af de vilkår og betingelser, der er online den dag, ordren afgives.

1.6. I disse vilkår og betingelser har følgende udtryk den betydning, der er tillagt dem nedenfor:

 1. a) “Websted” betyder domænet, subdomænerne i DesignbyGrundahl.com og mobilapplikationen.
 2. b) “Du” betyder den kunde, der afgiver en ordre.
 3. c) “Kunde” betyder den person, der afgiver en ordre. Køb foretaget på vores websted er kun til privatpersoner og ikke virksomheder.
 4. d) “Arbejdsdag” betyder en dag, som hverken er (i) en lørdag eller søndag, eller (ii) en helligdag i kundens land.
 5. e) “Ordre” betyder den ordre, du har afgivet på webstedet for at købe produkter fra os.
 6. f) “Indhold” betyder alle tekster, grafik, videoer, billeder og al anden information, der offentliggøres på webstedet.
 7. g) “Tredjepartswebsteder” betyder ethvert websted, der ikke er leveret af DESIGNBYGRUNDAHL.COM.
 8. h) “Kontrakt” betyder den ordre, du har afgivet i forbindelse med køb af produkter i overensstemmelse med disse vilkår og betingelser.
 9. i) Ord, der meddeles i ental, skal omfatte flertal og omvendt.
 10. BESTILLINGER/RESERVERINGER AF ORDRE

2.1. Du må kun købe produkter hos os, hvis du juridisk er i stand til at indgå en bindende kontrakt med os, og du er autoriseret bruger af den betalingsmetode, der bruges til at betale for din ordre.

2.2. Vores hjemmeside guider dig trin for trin, når du skal afslutte dit køb og afgive din ordre. Du vil blive informeret med en opsummering af de væsentlige oplysninger om din ordre, før du foretager dit køb. Vi anbefaler på det kraftigste, at du omhyggeligt kontrollerer alle detaljerne i din ordre, før du foretager dit køb, da vi ikke kan garantere, at vi kan ændre dine oplysninger efterfølgende.

2.3. Når du har afgivet din ordre, kontakter vi straks din betalingsudbyder for at få godkendelse til at modtage betaling fra din konto. Vi behandler ikke din ordre, før vi har modtaget en sådan godkendelse

2.4. Når betalingen er accepteret, sender vi dig en e-mail for at bekræfte købet. Denne e-mail er en bekræftelse af købskontrakten mellem dig og os.

2.5. Ved reservering af et produkt på vores hjemmeside, vil vi angive dig dine oplysningskrav, som du har som vores kunde. Vi vil fremsende dig et ”varigt medium” hvor der oplyses omkring følgende; Virksomhedens navn du har købt varen hos, varen du har købt, samlede pris for varen inkl. div. gebyrer, omkostninger og moms, vilkår om betalingen der er reserveret fra det betalingskort som kunden har anført, vilkår om levering og hvis muligt dato for denne, at varen ikke kan annulleres efter indgåelse af købet, da denne vare er reserveret til kunden ved hjemkomst, og til hvilken adresse som varen sendes til som kunden har angivet på reserveringstidspunktet.

2.6. DesignbyGrundahl.com forbeholder sig retten til at afvise enhver købsanmodning fra dig af legitime årsager, f.eks. hvis vi ikke er i stand til at behandle din betaling, eller hvis et produkt bliver udsolgt. Hvis et produkt bliver udsolgt mellem tidspunktet for din ordre og det tidspunkt, hvor vores lager behandler den, annullerer vi købet af det pågældende produkt, da det ikke længere er tilgængeligt. Hvis det er tilfældet, giver vi dig besked og refunderer beløbet. Hvis vi af en eller anden grund ikke kan opfylde din ordre, modtager du en e-mail om annullering. Hvis betaling allerede er blevet trukket for en sådan annulleret ordre, refunderer vi det samme beløb ved hjælp af den samme metode, der blev brugt til betalingen. Hvis der af en eller anden grund er behov for alternative foranstaltninger, vil DESIGNBYGRUNDAHL.COM kontakte dig.

 

3.PRISER OG BETALING

3.1. De priser, der er angivet på webstedet, gælder for alle ordrer, der afgives via webstedet. Alle priser er inkl. moms (hvor det er relevant). Leveringsomkostninger og eventuelle andre omkostninger vil blive opkrævet i tillæg hertil og vil tydeligt blive vist under betalingsprocessen. Derudover vil du måske blive pålagt told og importafgifter, når din vare skal igennem tolden. Enhver afgift pålagt pakken skal betales af dig (eller den tredjepart, der tilegner sig fysisk besiddelse af de varer, du har købt).

3.2. DESIGNBYGRUNDAHL.COM har til enhver tid ret til at ændre eller opdatere oplysninger uden varsel, herunder fejl i priser, detaljer og beskrivelser, der vises på webstedet.

3.3. Hvis der er angivet forkerte oplysninger for et produkt, du har købt, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice i overensstemmelse med de betingelser, der er angivet i punkt 1.3 i disse vilkår og betingelser.

3.4. Vi tilbyder forskellige betalingsmetoder. Du vil kunne finde alle de betalingsmetoder, der er tilgængelige for dit land, under betalingsprocessen.

Bemærk, at vi ikke modtager kontanter eller checks.

3.5. Alle betalinger er underlagt valideringskontrol og godkendelse fra den betalingsserviceudbyder, du har valgt. Hvis udbyderen afviser eller af en eller anden grund ikke godkender betaling, får du besked via e-mail og/eller ved kassen. Andre vilkår og betingelser kan derfor være gældende.

3.6. Hvis udbyderen afviser eller af en eller anden grund ikke godkender betaling, annulleres ordren, og du får besked via e-mail og/eller ved kassen.

3.7. Af og til kan vi give særlige tilbud og rabatter på visse produkter på webstedet. Betingelserne for brug i forbindelse med eventuelle særlige tilbud eller rabatter vil blive angivet på tidspunktet for udstedelsen.

3.8. Vi forbeholder os ret til når som helst og uden varsel at tilbagekalde sådanne særlige tilbud eller rabatter.

3.9 Bemærk, at du er ansvarlig for eventuelle omkostninger i forbindelse med pengetransaktioner.

 1. FORSENDELSE OG LEVERING

4.1. Forsendelsesomkostninger vil blive opkrævet ud over købsprisen for dit produkt, som tydeligt vises, hvor det er relevant og er inkluderet i afsnittet “Samlet pris” ved kassen.

4.2. Vi bestræber os på at afsende ordrer inden for en (1) til to (2) hverdage efter bekræftelses-e-mailen. Bemærk, at det kan tage længere tid at afsende varerne på grund af højsæsonsalg, uventede hændelser eller tilgængelighed af produkter.

4.3. Vi udfører en forhåndsgodkendelseskontrol af det kort, der bruges til køb, for at sikre, at der er tilstrækkelige midler til at gennemføre transaktionen. Det produkt, du har købt, vil ikke blive afsendt, før denne kontrol er gennemført, og betalingen er blevet registreret.

4.4. Du modtager en e-mail med bekræftelse på forsendelsen, når din pakke er afsendt, med angivelse af forventet leveringstidspunkt. Den lovede leveringstid starter fra det øjeblik, du modtager din bekræftelse via e-mail.

4.5. Afhængigt af, hvor du befinder dig, får du forskellige leveringsmuligheder. Leveringsomkostningerne afhænger af den leveringsmulighed, du vælger. Du vil kunne finde alle de leveringsmetoder, der er tilgængelige i dit land, under betalingsprocessen.

4.6. Du skal give os en komplet og nøjagtig leveringsadresse, da vi ikke kan garantere, at vi kan ændre den efter købet. Kunden er alene ansvarlig for enhver fejl i leveringen på grund af manglende oplysninger eller fejl i leveringsadressen under afgivelsen af ordren. Risiko og ejerskab overgår til dig, når produkterne er i din besiddelse.

4.7. Vores fragtselskaber vil gøre alt, hvad de kan, for at levere din ordre inden for den lovede leveringstid. Ikke desto mindre er forsinkelser nogle gange uundgåelige. Kontakt vores kundeservice, hvis du ikke har modtaget din pakke inden for den lovede leveringstid.

4.8 Medmindre andet udtrykkeligt er aftalt, og hvis en levering er forsinket i mere end 30 arbejdsdage, er du berettiget til at fortryde købet.

4.9. Hvis din pakke leveres til et bestemt leveringssted, accepterer du at afhente den pågældende pakke inden for det tidsrum, der er angivet i leveringsmeddelelsen. Pakker skal normalt hentes personligt med gyldig identifikation og ordrenummer. Hvis du ikke afhenter din pakke til tiden, vil din ordre blive sendt tilbage til os og refunderet fuldt ud.

4.10. Vores fragtselskaber leverer ikke i weekender og på helligdage. Bemærk, at leveringen af din ordre kan tage længere tid under udsalg eller andre travle perioder.

 1. FORTRYDELSESRET, RETURNERINGER OG REFUNDERINGER

5.1 Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret. Bemærk, at du kun kan returnere produkter, du har købt via webstedet

5.2 Returneringer

5.2.1. Uden at det berører din lovbestemte fortrydelsesret (se nedenfor), kan du returnere produkter op til tredive (30) dage efter modtagelse af din ordre. Brug den returlabel, der kan printes ud inde på vores hjemmeside. Kontakt vores kundeservice, hvis du er i tvivl.

5.2.2. Returnering accepteres forudsat at produktet er i sin oprindelige tilstand, og ikke er vasket og at alle mærker stadig er fastgjort og aldrig har været i brug på nogen måder. Af hygiejne- og sundhedsmæssige hensyn accepterer vi ikke returnering af åbnede kosmetiske produkter og undertøj.

5.2.3 DESIGNBYGRUNDAHL.COM afholder ikke omkostningerne til returnering, og modtages ikke ved forsendelser sendt pr. efterkrav.

5.2.4. Så snart din returnering når frem til vores lager, og er blevet behandlet af os, refunderer vi beløbet medmindre der kun ønskes ombytning til anden størrelse. Returneringsprocessen kan tage op til to til tre (2-3) uger fra det tidspunkt, du sender din vare retur. Når vi har behandlet din returnering, modtager du en e-mail med en kreditnota, hvis du ønsker penge refunderet. Du vil derefter modtage din refundering inden for to (2) til fem (5) hverdage. Husk altid at vedlægge din konto og reg. oplysninger for at kunne returnere dit tilgodehavende.

5.2.5 Vi tilbyder ombytning af returnerede varer, hvis din ønskede varer er på lager i den størrelse du ønsker ny vare i. Hvis du ønsker at købe en ny vare, skal du afgive en ny ordre.

5.2.6 Alle tilbagebetalinger foretages med samme betalingsmetode, som du brugte ved køb af produktet. Hvis du har betalt med faktura, kan det være nødvendigt, at din betalingsudbyder kontakter dig for at refundere beløbet. Vi refunderer betalinger vi har modtaget fra dig (med undtagelse af omkostninger til fragtomkostningerne). Refunderinger omfatter ikke eventuelle betalte told- og importafgifter samt dit potentielle bidrag til vores bæredygtighedstiltag (klimagebyr).

5.2.7 Der vil blive fratrukket 20% af dit samlede købsbeløb excl. fragt omkostninger til administrationsomkostninger og andet.

5.3 Fortrydelsesret

5.3.1 Du har ret til at fortryde et køb hos os inden for 14 dage. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden tredjepart end fragtselskabet, som du har angivet, erhverver fysisk besiddelse af de varer, du har købt.

For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du give os besked om din beslutning om at fortryde denne kontrakt med en klar skriftlig erklæring. Kontakt os her.

For at overholde fortrydelsesfristen skal du sender din meddelelse om brug af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

5.3.2 Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet herudover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet, ikke vil kunne få noget retur af købsbeløbet. Det er op til DesignByGrundahl.com at vurdere varens stand, når en sådan returforsendelse ankommer.

Altså, når du returnerer en vare, så skal denne være i original forpakning og i ubrugt stand, samt være som da du modtog varen.

6.RETSGARANTI FOR OVERENSSTEMMELSE

6.1. Hvis du opdager fejl ved de varer, du har købt, overholder DESIGNBYGRUNDAHL.COM alle lovbestemte garantibestemmelser. Du har derfor op til 2 år fra det øjeblik, du modtager dine varer, til at gøre krav på din juridiske garanti.  Kontakt vores kundeservice.

 1. GAVEKORT

7.1. Betaling og levering.

7.1.1. Betalingsmetode DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort kan kun købes på webstedet med kredit-/hævekort.

7.1.2. Min. & maks. værdi. Hvert køb af DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort er begrænset til en værdi af maks. 150 EUR. Minimumsværdien for DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort er 10 EUR. Du kan ikke øge saldoen på dit gavekort, når det er købt.

7.1.3. Levering. DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort leveres til den e-mailadresse, du angav ved kassen.

7.2 Indløsning.

7.2.1 Gyldighed. DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort er gyldige i en periode på 48 måneder fra købsdatoen, hvorefter en eventuel resterende saldo fjernes, og DESIGNBYGRUNDAHL.COM-gavekortet bliver ugyldigt og ikke længere kan bruges.

DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort må kun bruges på webstedet til køb i samme land og valuta, som de er købt i. Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for et nyt gavekort i en anden valuta.

DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort kan indløses i kombination med en rabatkode.

DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort kan bruges, indtil saldoen på kortet er nul. Hvis saldoen på et gavekort når nul, er DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekortet ugyldigt og kan ikke aktiveres eller bruges igen.

7.2.2. Kan ikke indløses til kontanter. DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort er ikke lovligt betalingsmiddel, kontokort, kredit- eller debetkort eller værdipapirer. Du kan ikke få kontant forskud med dit DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort, indløse dit gavekort til kontanter eller modtage nogen del af den resterende gavekortværdi kontant.

7.2.3. Ingen ombytning af gavekort. Du kan ikke ombytte dit DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort til en anden værdienhed eller type gavekort eller til kontanter eller rabatter. DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort kan ikke bruges til at købe et andet DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort.

7.2.4. Køb, der overstiger den resterende værdi af gavekort. DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort må kun bruges til at foretage køb op til den oprindelige værdi af DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekortet eller den resterende værdi af DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekortet. Hvis du ønsker at købe for et beløb, der overstiger værdien af et DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort eller den resterende værdi af et DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort, skal du betale det overskydende beløb med en anden betalingsmetode.

7.2.5. Mistede/stjålne gavekort. Adkomsten til og risikoen for tab af DESIGNBYGRUNDAHL.COM-gavekort overføres elektronisk af os til dig via DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekortet. Vi er ikke forpligtet til at erstatte mistede eller stjålne DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort, men du kan rapportere mistede eller stjålne gavekort ved at kontakte os.

7.3. Returnering af produkter købt med DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort og refundering af gavekort

7.3.1. Returnering af varer købt med et gavekort. Produkter, der købes helt eller delvist med et DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort, kan returneres i henhold til vores returpolitik.

7.3.2. Refundering af et DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort. Efter returnering af et eller flere produkter, der er købt helt eller delvist med et gavekort, krediteres dit gavekort.

Hvis der foretages en delvis tilbagebetaling for et køb med et DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort og en anden betalingsmetode, vil ethvert refunderet beløb først blive krediteret dit debet-/kreditkort. Det resterende beløb vil derefter blive krediteret dit DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort.

Hvis det samlede beløb, der skal refunderes, er mere end det oprindelige med et DESIGNBYGRUNDAHL.COM-gavekort, vil en eventuel resterende saldo blive refunderet til den anden betalingsmetode.

7.3.3 Tilbagebetaling af DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort. Du har 14 dages returret fra det øjeblik, dit DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort leveres til dig, til at annullere din bestilling af et DESIGNBYGRUNDAHL.COM gavekort og modtage fuld refundering. Gavekort, der er blevet brugt, kan ikke refunderes.

 1. BEGRÆNSNING AF ANSVAR OG GARANTIER

8.1. Vi giver ingen garantier i forbindelse med dette websted eller de oplysninger, materialer og indhold, der stilles til rådighed. Vi garanterer ikke, at webstedet vil være kontinuerligt tilgængeligt, eller at oplysningerne på dette websted er sande, ikke-vildledende eller nøjagtige.

8.2. For alle oplysninger og indhold på webstedet gælder, at de skal ikke fortolkes som DESIGNBYGRUNDAHL.COM, der giver råd af nogen art.

8.3. Du er indforstået med ikke at bruge vores produkter til kommercielle og/eller forretningsmæssige formål, og vi fraskriver os ansvaret for tab af omsætning/fortjeneste, tab af kontrakter, tab af forretning, tab af mulighed eller tab af omdømme. Vores maksimale ansvar over for dig for tab eller skader, der opstår i forbindelse med dit køb på webstedet, er begrænset til den samlede pris for din ordre.

 1. VAREMÆRKER

9.1. De varemærker, navne og logoer, der vises på webstedet, er registrerede og ikke-registrerede varemærker tilhørende DESIGNBYGRUNDAHL.COM og/eller vores partnere. Der kræves forudgående skriftlig tilladelse fra DESIGNBYGRUNDAHL.COM og/eller vores partnere at bruge alle varemærker, billeder eller videoer fra webstedet. Det er således strengt forbudt på nogen måde at kopiere, reproducere, downloade, poste, overføre eller distribuere dokumenter, der stammer fra webstedet.

 1. MODSTRID OM VILKÅR OG BETINGELSER

10.1 Hvis der er modstrid mellem bestemmelserne i disse vilkår og betingelser og andre relevante vilkår og betingelser, politikker eller meddelelser, vil de andre relevante vilkår og betingelser, politikker eller meddelelser, der specifikt vedrører et bestemt afsnit af DESIGNBYGRUNDAHL.COM, ikke længere være gyldige.

 1. ADSKILLELSE

11.1 Hvis en bestemmelse i disse vilkår og betingelser bliver uden retskraft eller ugyldig i en retskreds, domstol eller myndighed, vil den resterende bestemmelse og alle andre bestemmelser forblive i kraft og med fuld virkning.

 1. LOVGIVNING OG TVISTER

12.1 Disse vilkår og betingelser er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med dansk lovgivning.

12.2 Kontrakter, der indgås via webstedet samt enhver tvist, der måtte opstå som følge af eller i forbindelse hermed, er underlagt dansk lovgivning. En mindelig løsning (gennem et ombudsmandssystem) skal overvejes, før eventuelle retsmidler tages i brug. I tilfælde af, at denne løsning ikke lykkes, skal danske domstole have en ikke-eksklusiv jurisdiktion til at afgøre eventuelle tvister, der måtte opstå som følge af disse vilkår og betingelser. Denne bestemmelse fratager ikke de europæiske forbrugere deres nationale, lovbestemte rettigheder.

Tak for din tilmelding!

Her er din rabatkode, som giver -15% rabat på din første ordre

VELKOMMEN15!